Festivalem dobrého jídla se bude o pozornost Olomoučanů ucházet nový venkovní společenský a kulturní areál Fun Park Šantovka. Místo, kde se v budoucnu mají odehrávat také nejrůznější koncerty či divadelní představení pod širým nebem, provoní ve třech červnových dnech profesionálně připravené burgery a další lahůdky.
Burger Street Festival se zde představí ve dnech 19. – 21. června. „Zkušení kuchaři z celé ČR tak mohou konečně rozpálit své grily a oficiálně zahájit venkovní grilovací sezónu. Těšit se můžete nejen na nejoblíbenější burger maniaky, ale například i na zmrzlináře a skvělé drinky. Je jasné, že pokud máte opravdu rádi nejrůznější dobroty, tahle akce je pro vás jako dělaná,“ říká mluvčí Šantovky Juraj Aláč.

Nový Fun Park, jemuž dominuje zastřešená stage, najdou zájemci na ploše dřívějšího parkoviště vedle nákupní Galerií Šantovka. Do budoucna se mohou návštěvníci těšit na hudební koncerty, divadelní představení, dětské pořady, cestovatelské večery, venkovní trhy, bleší trhy a podobné akce. Už nyní mají někteří Olomoučané zkušenost s fungováním zdejšího autokina nebo s fanzónou Sigmy Olomouc.