Pomoci vyhnout se případným sankcím chtějí motoristům odborníci z nově otevřené STK v olomoucké části Holice. Nařízení vlády z jara letošního roku, které umožňovalo prodloužit původní platnost technické prohlídky až o sedm měsíců, skončilo posledním srpnovým dnem. Od září je tedy již nutné opět plnit své povinnosti v řádných termínech.

Největší a nejmodernější provozovna STK, která se nachází v areálu stavebnin Balus, nabízí svým zákazníkům nejen komfortní prostředí tří linek a umožňující kdykoliv přijet bez předchozího objednání, ale také další benefitní služby. Samozřejmostí je příjemné prostředí příjmu s nabídkou občerstvení.

„Využijte pro svůj klid, pohodlí i ochranu v tomto náročném období STK na dálku,“ říká ředitel STK Antonín Franc. Vozidlo je po dohodě s klientem vyzvednuto a po provedení technické prohlídky vráceno zpět na dohodnuté místo. Poskytovaná služba v okolí Olomouce není do konce roku nijak zpoplatněna.

Zásadní informace doplňuje manažerka STK Marcela Látaková: „V případě Vašeho zájmu provedeme při pravidelné technické prohlídce test tlumičů zdarma a nově naši technici před předáním vozu zajistí ochranný nástřik interiéru proti virům a bakteriím s využitím moderních nanotechnologií“.

Provozní dobu, přehled poskytovaných služeb i další užitečné odkazy zákazníci naleznou na webových stránkách stknova.cz, případně mohou využít telefonický servis na čísle 800 200 211.